پیام ریاست دانشکده به مناسبت هفته اهداء عضو

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۳ کد : ۳۷۰۸ اخبار دانشکده
دکتر محمد مهرتک ریاست دانشکده ، پیامی به مناسبت آغاز هفته اهدا عضو صادر نمود.

ومن أحیاها فکانما احیا لناس جمیعا "

و هرکس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد ) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است ...

ک(آیه 32 سوره مائده )

"اهداء عضو"در تاریخ کهن بشر و طب ، همواره تلفیق سحر انگیزی از علم و هنر و رویا و واقعیت و ارزش های متعالی اخلاقی و انسانی بوده است . اگر انسان، بعنوان اشرف مخلوقات در جهان بینی اسلامی ، ویژگیهای ممتاز معرفتی چون ابداع و خردورزی و میل غریزی به جاودانگی و تداوم حیات از یکسو ، وخصلتهای متعالی انسانی چون اخلاق و ایثار و ....از دیگر سورا داراست ،اهداءعضو ، نقطه تلاقی و تبلور همه ی این ارزشهاست .
یادی می کنیم از بزرگان علم طب و دین و هنر و سیاست این کشور که بمدد طبع و همت بلندشان امروز ایران عزیز،از سرآمدان این حوزه مدرن طب در منطقه و جهان است که خاطره ی عزیزان اهدا کننده ی عضو   که خود در بین ما نیستند ولی قلبشان در کالبد هموطنی دیگر میتپد را گرامی می داریم و همکاران دانشمند و هنرمند و عالیقدر تیمهای پیوند اعضای نظام سلامت اعم از پزشکان، هماهنگ کنندگان ؛ رضایت گیران، پرستاران و مددکاران و سایر عزیزان شاغل در این حوزه که علم و دین و اخلاق را باز تعبیر کرده اند، تحسین و تکریم می کنیم ..

به امید آنکه با داشتن ملتی چنین از خود گذشته و فداکار و پزشکان و همکارانی چنین متعهد در آینده ی نزدیک بتوانیم هدیه های خالصانه ی بیماران مرگ مغزی را هر چه بیشتر و بهتر به بیماران نیازمند برسانیم
.

دکتر محمد مهرتک