مراسم تجلیل از خانواده های محترم اهدا کننده عضو

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۴ کد : ۳۷۱۴ اخبار دانشکده
مراسم تجلیل از خانواده های محترم اهدا کننده عضو(ایثارگران حیات) در شهرستان خلخال برگزار شد.

به مناسبت روز ۳۱ اردیبهشت ماه ، روز اهدای عضو از تعدادی از خانواده های ایثارگر حیات در شهرستان خلخال تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده  ، دکتر محمد مهرتک ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال با اعلام این خبر افزود : این مراسم بمنظور ارتقاء فرهنگ اهدای عضو در جامعه و تجلیل از مقام والای خانواده های اهداء کننده عضو برگزار شده است.

وی افزود : این خانواده ها به عنوان نمایندگان سفیران اهداء عضو شهرستان خلخال به این نشست که همزمان باروز ملی اهدای عضو
اهدای زندگی ، در محل فرمانداری شهرستان خلخال  برگزار شد  دعوت شده اند.

دکتر محمد مهرتک افزود :اهدای عضو یکی از موضوعات مهم در حوزه ی نظام های سلامت است، هر فرد بیماری که به هر دلیلی دچار مرگ مغزی می شود می تواند با اهدای عضو زندگی 8 انسان را نجات دهد.

دکتر محمد مهرتک ضمن تشکر از خانواده های اهدا کننده عضو گفت این خانواده جز اقشار فرهیخته ی این سرزمین هستند، وی ضمن اشاره به اینکه در سال های اخیر 14  اهدای عضو در شهرستان خلخال انجام گرفته است، امیدوارم این عمل را مردم سرلوحه ی زندگی خود قرار دهند که این اقدام خداپسندانه در سطح شهرستان خلخال نهادینه شود.

جناب آقای قنبری نماینده  فرماندار شهرستان خلخال نیز به نوبه ی خود از  خانواده های اهدا کننده عضو تقدیر و تشکر کرد و گفت امیدوار است که این امر در  شهرستان خلخال به صورت مستمر صورت گیرد.

در آخر  از خانواده های ایثارگر و بخشنده ؛ مجتبی کرمی  ، زیور خسروی  ، هستی حنیفه زاده  ،فاطمه حیدر قلی زاده   ،  بهراد آرایش، بهرام لطیفی ترک، زهرا عزیزی، الهام مجیدی، امیر حسین نادریان، مرتضی غیبی،یاسر نوری،حسین رستمی،محمد اجلالی،مسیب کریم پور،حسین رستمی، خداداد حسینی  با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد