نحوه اعمال امتیاز داوطلبان استخدام شاغل در بخش های کرونایی

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۷۱۸ اخبار دانشکده

قابل توجه داوطلبان استخدام پیمانی 1399/11/24
 بخشنامه اعمال امتیاز کرونا
جهت رویت بخشنامه کلیک شود.

زینب ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۴۹
سلام وقتتون بخیر . زمان مصاحبه هنوز مشخص نشده ؟ چند روز قبل اعلام میکنید ؟
پاسخ مدیر سایت ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۹

سلام فعلا وزارت چیزی نگفته ؟

پرستار ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۲:۰۹
سلام آیا فقط قبول شدگان باید فرم رو پر کنند یا همه داوطلبین شرکت کننده در آزمون؟
پاسخ مدیر سایت ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸

سلام نه فقط قبول شدگان مرحله اول که امتیاز کرونا ثبت کرده بودند .

ز_ن ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۱
سلام:آیا کارشناس علوم آزمایشگاهی شاغل در تنها بیمارستان شهری که بیمار کرونایی دارد و با بیماران در موارد متعدد همکاری دارد اما ته بطور مستقیم ، به ایشان امتیاز کرونا تعلق میگیرد؟
پاسخ مدیر سایت ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۸

سلام ظاهرا در امتیاز بندی شرط مواجهه مستقیم هست چرا که تقریبا خیلی  از کادر بهداشت و درمان مواجهه غیر مستقیم دارند دیگه؟

احمد ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۲
با سلام . لطفا ریز و جزییات جلسه ای که دانشکده تشکیل داده و امتیازات کرونا را با جزییات کارکنان مشمول امتیاز و نحوه تعلق به اونهارو بررسی کرده ،اطلاع رسانی کنید.این بخشنامه که همه جا هست و خیلی مبهم و کلی هست.ممنون از شما
پاسخ مدیر سایت ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۲

سلام بخشنامه بر مواجهه مستقیم و کارکنانی که بر طبق تائید مسئولین واحد و چند نفر دیگر واقعا درگیری مستقیم با بیماری داشتند شامل میشه واقعا جای هیچگونه شک و شبه ای نیست.

زهرا ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴
سلام در خانه های بهداشت وپایگاه های بهداشتی امتیاز ب کیا تعلق میگیره؟؟ب کسایی ک نمونه گیری کرونا کردن تعلق میگیره فقط؟؟؟؟چون تاکید بر مواجهه مستقیم هست
پاسخ مدیر سایت ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۰

سلام بخشنامه مطالعه شود.

سحر ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۱
سلام تکلیف امتیاز کرونا مشخص شد؟ اکثر شهرها کاملا مشخص شده
پاسخ مدیر سایت ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۹

سلام بلاخره اونهایی که بر طبق بخشنامه شامل میشده مدرک ارائه داده در حال بررسی و  اعمال و اعلام نهایی نتایج هست.