اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۳۷۲۱ اخبار دانشکده
اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم آزمون استخدام پیمانی مورخه ۹۹/۱۱/۲۴ سازمان سنجش و آموزش کشور

اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم  آزمون استخدام پیمانی مورخه 99/11/24 سازمان سنجش و آموزش کشور

به اطلاع کلیه داوطلبان قبول شده در مرحله اول  آزمون استخدام پیمانی  مورخه 99/11/24 سازمان سنجش و آموزش کشور  در رشته ی شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم  می رساند مصاحبه تخصصی در روز چهارشنبه مورخه 1400/3/19 رأس ساعت 7/30 صبح در محل ستاد مرکزی دانشگاه به نشانی :اردبیل انتهای خیابان دانشگاه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل  برگزار خواهد گردید.

*مقتضی است پذیرفته شدگان اعلامی  ضمن مطالعه دقیق فایل پیوستی(فایل 1 و 2) رأس ساعت مقرر با در دست داشتن کارت شناسایی ملی در محل آزمون مذکور حضور بهم رسانند.

رقیه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۴
کاش کسی که فایل ضمیمه رو نوشته به تقویم یه نگاه میکرد
پاسخ مدیر سایت ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۷

سلام فایل ضمیمه نوشته نشده دوست من دقیقا از بخشنامه وزارتی اسکن شده بود در بخشنامه وزارتی تاریخ اشتباه ذکر شده بود که طی نامه ای اطلاع دادن بنده هم در سایت اصلاح کردم.

حسن ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۲۴
با سلام و خسته نباشین ببخشید این مصاحبه شامل قبول شدگان حسابداری امور مالی میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵

سلام : نه این مصاحبه شامل رشته کامپیوتر میشه ؟از رشته های دیگر بنده خبر ندارم

حسین ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۳
سلام. برای قبول شدگان شغل مسول خدمات مالی هم مرحله مصاحبه وجود دارد؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۴

سلام فکر نکنم  ولی باز با اداره منابع انسانی دانشکده صحبت کنید ؟؟