اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۳۷۲۱ اخبار دانشکده
اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم آزمون استخدام پیمانی مورخه ۹۹/۱۱/۲۴ سازمان سنجش و آموزش کشور

اطلاعیه برگزاری آزمون عملی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم  آزمون استخدام پیمانی مورخه 99/11/24 سازمان سنجش و آموزش کشور

به اطلاع کلیه داوطلبان قبول شده در مرحله اول  آزمون استخدام پیمانی  مورخه 99/11/24 سازمان سنجش و آموزش کشور  در رشته ی شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم  می رساند مصاحبه تخصصی در روز چهارشنبه مورخه 1400/3/19 رأس ساعت 7/30 صبح در محل ستاد مرکزی دانشگاه به نشانی :اردبیل انتهای خیابان دانشگاه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل  برگزار خواهد گردید.

*مقتضی است پذیرفته شدگان اعلامی  ضمن مطالعه دقیق فایل پیوستی(فایل 1 و 2) رأس ساعت مقرر با در دست داشتن کارت شناسایی ملی در محل آزمون مذکور حضور بهم رسانند.

رقیه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۴
کاش کسی که فایل ضمیمه رو نوشته به تقویم یه نگاه میکرد
پاسخ مدیر سایت ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۷

سلام فایل ضمیمه نوشته نشده دوست من دقیقا از بخشنامه وزارتی اسکن شده بود در بخشنامه وزارتی تاریخ اشتباه ذکر شده بود که طی نامه ای اطلاع دادن بنده هم در سایت اصلاح کردم.

حسن ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۲۴
با سلام و خسته نباشین ببخشید این مصاحبه شامل قبول شدگان حسابداری امور مالی میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵

سلام : نه این مصاحبه شامل رشته کامپیوتر میشه ؟از رشته های دیگر بنده خبر ندارم

حسین ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۳
سلام. برای قبول شدگان شغل مسول خدمات مالی هم مرحله مصاحبه وجود دارد؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۴

سلام فکر نکنم  ولی باز با اداره منابع انسانی دانشکده صحبت کنید ؟؟

حسن ۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۸
سلام خسته نباشین تکلیف بقیه قبول شدگان آزمون دانشکده علوم پزشکی(مسئول خدمات مالی و...) چی میشه؟ ممنون میشیم یه اطلاع رسانی بکنین تشکر
پاسخ مدیر سایت ۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۳

سلام متوجه نشدم یعنی چی خوب نفر برتر در آزمون کتبی معرفی میشه برای گزینش مابقی دیگه انشالله شانس خود را در ازمون های بعدی باید امتحان کنن؟

حسن ۱۰ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۲۴
منظورم همون که تو ازمون کتبی قبول شدیم گزینش و مصاحبه و بقیه مراحلش معلوم نیس کی هستش؟مسئول امور مالی
پاسخ مدیر سایت ۱۱ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۸

سلام این مراحل بعد اعلام نتیجه قطعی از طریق سازمان سنجش هست که فرد دعوت می کنن مدارک می گیرن و مصاحبه هم برای گزینش هم وجود دارد.و زمان قطعی هم قابل پیش بینی نیست

فرشاد ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸
سلام خسته نباشین یسوالی داشتم.از من مدارک اینا گرفتن بعد یه مدت که پیگیری کردم گفتن مدارکارو فرستادیم سازمان سنجش تایید کنه خواستم ببینم همچین چیزی میتونه باشه؟ مگه خود دانشگاه تایید نمیکنه؟
پاسخ مدیر سایت ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۶

با سلام با معاونت اموزشی دانشکده و واحد اموزش آقای دهقانی صحبت کنید.

ضحی ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۲
سلام .وقتتون بخیر .چرا از ادامه روند استخدام خبری نیست ؟ خیلی از دانشکده ها اطلاعیه زدن ،مدارک خواستن و وقت گزینش تعیین کردن ..کاش حداقل یک اطلاعیه ای قرار بدین تا ازین بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم
پاسخ مدیر سایت ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۱

سلام در وقت مقرر اطلاع رسانی صورت می گیرد .

فرشاد ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰
سلام چرا خبری از گزینش و مراحل استخدامی نیست؟
پاسخ مدیر سایت ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۴

سلام : اطلاع رسانی می شود لطفا عجله نکنید پروسه استخدام زمانبر هست .

محسن ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۷
سلام وقت بخیر ببخشید اطلاعیه دعوت به گزینش رو همینجا قرار میدین؟ یا صفحه دیگری هم وجود داره؟
پاسخ مدیر سایت ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۶

سلام اطلاع رسانی می شود یا از طریق سایت یا تماس تلفنی

فرزاد ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۲
سلام ببخشید اطلاعیه دعوت به گزینش تو همین سایت قرار میدین؟ ممنون
پاسخ مدیر سایت ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲

سلام بابا به نحوی اطلاع رسانی میشه نگران نباشید اون هم میاد میره ؟