نامگذاری مرکز خدمات ۳ شهری به نام شهید مدافع سلامت

۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۱۸ کد : ۳۷۲۳ اخبار دانشکده
مرکز خدمات جامع سلامت ۳شهری شهرستان خلخال در تاریخ نوزدهم خردادماه سال جاری به نام دکتر سید حسین رضا عزیزی ،شهید مدافع سلامت شهرستان خلخال نامگذاری شد.
نامگذاری مرکز خدمات ۳ شهری به نام شهید مدافع سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال مراسم رونمایی از تابلو این مرکز با حضور ریاست دانشکده  ،فرماندار شهرستان ، فرمانده سپاه شهرستان. دیگر مسئولین و خانواده ی آن شهید گرانقدر برگزار شد
دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده در این مراسم ضمن قدردانی از خانواده ی آن شهید گرانقدر اظهار داشت :مردم این شهرستان تلاش ارزشمند و خالصانه ی مدافعان سلامت را هرگز فراموش نخواهند کرد

وی با اشاره به اینکه این شهید نام و یاد خود را برای همیشه در دل مردم زنده نگه داشت افزود :شهید خدمت خواندن جانباختگان کادر پزشکی، پرستاری، بهداشتی و خدماتی در این شرایط نشان از اهمیت موضوع مبارزه با این ویروس منحوس است.

وی ادامه داد این شهید والامقام در راستای خدمت رسانی به هموطنان خود جان خود را از دست داد که این امر بسیار ارزشمند است و مردم هیچگاه فداکاری های مدافعان سلامت را فراموش نخواهند کرد و شهید مدافع سلامت دکتر سید حسین عزیزی در زمره همین افراد است.