واگذاری امور بیمه تکمیلی دانشکده

۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۳۷۳۶ اخبار دانشکده

دانشکده علوم پزشکی خلخال در نظر دارد خدمات بیمه مکمل کارکنان خود را به همراه خانواده های تحت پوشش (به تعداد تقریبی 430 نفر) به شرح ذیل به مدت یکسال شمسی بصورت استعلام واگذار نماید.

الف :122 نفر بیمه گزار اصلی و 77 نفر تحت پوشش آنها با طرح با دندان
ب: 135 نفر بیمه گزار اصلی و 95 نفر تحت پوشش آنها با طرح بدون دندان
شرکت های بیمه ای که در شهرستان خلخال شعبه دارند می توانند از تاریخ 1400/4/19 تا تاریخ 1400/4/25 به اداره امور پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشکده علوم پزشکی خلخال واقع در خلخال خیابان شهید مظفر عزیزی مراجعه نمایند.

رضا ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۲
سلام خسته نباشید دیروز سازمان سنجش نتایج نهایی آزمون استخدامی رو منتشر کرد قبول شدگان برای ادامه مراحل استخدام باید چیکار کنن و اطلاع رسانی در این مورد چگونه انجام میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۵

سلام مداوم وب سایت دانشکده را چک بفرمایید .

زینب ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۱
سلام وقتتون بخیر برای قبولی های آزمون اطلاعی میزنید یا خودمون با منابع انسانی تماس بگیریم
پاسخ مدیر سایت ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۶

سلام مدام وب سایت دانشکده را چک بفرمایید.

م ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۹:۲۴
سلام شروع بکار کسایی که ازمون استخدامی قبول شدن چه زمانی است؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۲۳:۱۷

سلام واقعا زمان نمیشه تعیین کرد چون بحث گزینش و... زمان می بره ؟زیاد عجله نکنید اون هم میاد میرسه و ...