عقد قرارداد ساعتی با پزشکان عمومی متقاضی

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۷۴۰ اخبار دانشکده

به اطلاع میرساند دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خلخال با استناد به نامه شماره 300/6079 د مورخه 400/04/08 وزارت ، در نظر دارد با پزشکان  عمومی متقاضی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و  پایگاه تجمیعی واکسیناسیون شهید عزیزی  نسبت به عقد قرارداد ساعتی( به ازای هر ساعت حضور و کارکرد مورد تایید مبلغ 500 هزارریال و بدون تعهد برای تامین مسکن و غذا )  اقدام نماید . متقاضیان واجد شرایط می توانند درخواست  کتبی خود را حداکثر  تا پایان  وقت اداری روز  شنبه  مورخه 1400/4/26 به  دبیرخانه مرکز بهداشت شهرستان  خلخال ارسال نمایند .جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 32434737 تماس بگیرید .

سید علی ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۵
۵۰هزارتومن؟؟؟؟؟ کارگر ساده این پول کار نمیکنه چه به رسه به دکتر واویلا یعنی اینقدر پزشکان مظلوم واقع شدن؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۲۳:۴۳

سلام کاملاً حق با شما هست >

هموطن ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۹
سلام واقعا که اینکار به بردگی کشاندن قشر تحصیلکرده است این همه درس بخونی زحمت بکشی فقط ۵۰هزار اصلا خدا هم‌ خوشش نمیاد ازاینکار