بازدید ریاست دانشکده و هیات همراه از مرکز آموزشی و درمانی امام ره خلخال

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹ کد : ۳۷۴۲ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی دانشکده : دکتر محمد مهرتک و هیات همراه جمعه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ به‌منظور بررسی وضعیت و نحوه‌ی ارائه خدمات درمانی به بیماران، از مرکز آموزشی و درمانی امام ره شهرستان خلخال بازدید کردند.
بازدید ریاست دانشکده و هیات همراه از مرکز آموزشی و درمانی امام ره خلخال

با توجه به  افزایش حجم کاری ارائه‌کنندگان خدمت در  مرکز آموزشی و درمانی امام ره خلخال و مراکز بهداشتی ، درمانی به علت شیوع بیماری کرونا با تأکید ریاست دانشکده ، بازدیدهایی را به‌صورت هفتگی و بدون هماهنگی از این مراکز صورت گیرد.
دکتر محمد مهرتک  نحوه‌ی ارائه خدمات درمانی در بخش اورژانس ،نحوه تریاژ و تعیین تکلیف بیماران اورژانسی، حضور متخصصین و مدت‌زمان ماندگاری بیماران در اورژانس و وضعیت بیماران بستری را در این بازدید مورد بررسی قراردادند.
همچنین تیم بازدید کننده، با تعدادی از بیماران و کادر درمانی در خصوص چگونگی خدمت‌رسانی در بخش های مختلف بیمارستان  صحبت کردند.

l ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹
سلام خسته نباشید چرا دانشکده از پذیرفتگان آزمون استخدامی دعوت نمیکنه تا چه زمانی باید منتظر باشیم ؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹

سلام دیگر کار در دست دانشکده نیست گزینش اردبیل باید شما را دعوت برای مصاحبه و گزینش بکنه بعد به دانشکده نتیجه را ابلاغ کنه؟در ضمن زیاد عجله نکیند آن هم فرا می رسد

رقیه ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۶:۴۶
سلام ، زمان گزینش رو توی سایت قرار میدید ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۲

سلام نه به هرکس بر طبق شماره های تماسی اعلامی اطلاع رسانی می شود

رقیه ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۴
شماره تماس رو من احساس میکنم اشتباه دادم باید با کجا تماس بگیرم . ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ مدیر سایت ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۳

با سلام موقع تحویل مدارک ازشما شماره تماس گرفتن ولی باز احساس میکنی اشتباهی دادی باید با اداره نیروی انسانی دانشکده صحبت کنی. شماره تماس ۳۲۴۲۶۶۰۵

حسین ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۵
با سلام قبولین آزمون بهمن ماه ۹۹ وزارت بهداشت بلاتکلیف هستند و دعوت به کار نشده اند یعنی پس از اعلام نتیجه قطعی پس از گذشت دوازده روز تاکنون دعوت نامه یا اطلاعیه ای صادر نشده است .
پاسخ مدیر سایت ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۷

سلام باید منتظر تماس از ناحیه اداره گزینش و طی کردن مراحل آن باشید که پروسه زمانبری هست و کاری هم از دست دانشکده ساخته نیست .