مصاحبه با ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال در خصوص بیماری کرونا

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۸ کد : ۳۷۴۸ اخبار دانشکده
مصاحبه با ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال در خصوص بیماری کرونا ،وضعیت فعلی شهرستان و آمار واکسینه شدن در شهرستان خلخال

دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال وضعیت شهرستان خلخال را از نظر ابتلا به بیماری کرونا در تاریخ نهم مرداد ماه 1400 را قرمز اعلام کرد و گفت هم اکنون 26 بیمار کرونایی در بخش کرونای بیمارستان امام خلخال بستری هستند و ظرفیت بیمارستان رو به تکمیل است.
دکتر مهرتک در ادامه از شهروندان شهرستان خلخال درخواست کرد که تمام پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، از تجمع در اماکن شلوغ جدا خودداری فرمایند و همچنین از برگزاری مراسمات مختلف جدا بپرهیزند.
دکتر محمد مهرتک در خصوص مرکز واکسیناسیون شهرستان خلخال افزود:این مرکز از ساعت 8 صبح تا 8 شب آماده ارائه خدمات واکسیناسیون می باشد.
همشریانی که بالای 50 سال سن دارند، یعنی متولدین 1350 به بعد گروه هدف واکسیناسیون هستند و می توانند به محل تجمیعی واکسیناسیون جهت دریافت واکسن مراجعه کنند.