بازدید ریاست دانشکده از پروژه های در حال ساخت مرکز آموزشی ، درمانی امام ره خلخال

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۶ کد : ۳۷۵۹ اخبار دانشکده

در تاریخ چهارم شهریور ماه سال جاری دکتر محمد مهرتک با حضور هیات همراه از نزدیک روند پروژه ی توسعه ی اورژانس مرکز آموزشی درمانی امام ره خلخال را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.طی این بازدید دکتر محمد مهرتک در خصوص پروژه ی توسعه اورژانس گفت :توسعه‌ی اورژانس این مرکز از سال ۹۶ مصوب شده ولی به خاطر عدم پیگیری و عدم تخصیص اعتبار تا امسال پروژه کلید نخورده بود.
از سال ۱۴۰۰ با پیگیری های مستمر  دانشکده علوم پزشکی خلخال و حمایت نماینده محترم شهرستان خلخال ۸۰ میلیارد تومان اعتبار جهت توسعه اورژانس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی شهرستان خلخال تخصیص یافته که ۱۰ میلیارد این اعتبار برای ابتدای سال ۱۴۰۰ دریافت شده و پروژه کلید خورده است .
و ادامه همین بازدید پروژه ی ساخت پانسیون پزشکان این مرکز نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار داده  شد  :که ساخت پانسیون پزشکان از سال ۹۹ مصوب شده ولی به خاطر عدم پیگیری و عدم تخصیص اعتبار تا امسال پروژه متوقف شده بود .
از سال ۱۴۰۰ با پیگیری های مستمر دانشکده و نماینده محترم شهرستان خلخال اعتباراتی برای ابتدای سال ۱۴۰۰ جهت ساخت پانسیون پزشکان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی ره شهرستان خلخال تخصیص یافت و این پروژه در حال حاضر کلید خورده است. ‌

همکار ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲
احسن بر دکتر محمد مهرتک
پاسخ مدیر سایت ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۶

با تشکر از حسن نظر شما.

ابراهیمی ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۰
تحولات بسیار خوبی در زمینه پروژه های کلان با حضور دکتر مهرتک شاهد هستیم. همچنین از شما بابت اطلاع رسانی خدمات و فعالیت های انجام شده تشکر می کنیم. این خدمات الگوی تحولات بقیه دانشکده ها و حتی دانشگاه می تواند باشد.
پاسخ مدیر سایت ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۶

با تشکر از حسن نظر شما.