پیام ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال به مناسبت روز داروساز

۰۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۵ کد : ۳۷۶۰ اخبار دانشکده

پنجم شهریور ماه زادروز دانشمند و داروسا ایرانی، محمد بن زکریای رازی و روز داروساز؛یادآور نقش حیاتی و بی بدیل جامعه داروسازان کشور است که سهم به سزایی در زنجیره ارائه خدمات سلامت داشته و اکنون با وجود هجمه دشمن در جبهه های مختلف از جمله تحریم و تهدید و در جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا ،با عزم مثال زدنی در راستای رفع نیازهای دارویی بیماران ایثارگرانه در کنار کادر بهداشت و درمان  بار سنگین مراقبت از سلامتی مردم را بر عهده گرفته‌اند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای مدافع سلامت، این روز را به جامعه داروسازان شهرستان خلخال تهنیت عرض نموده و امید است با همدلی همه عزیزان، گام های استواری در راستای اعتلای سلامت مردم برداشته شود.
از خداوند منان آرزوی سلامتی، طول عمر باعزت و توفیقات علمی را برای شما عزیزان مسالت دارم.

دکتر محمد مهرتک

رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال