پیام ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۳ کد : ۳۷۸۰ اخبار دانشکده
۲۶ سپتامبر مصادف با چهارم مهر در تقویم فدراسیون بین المللی بهداشت محیط، روز جهانی بهداشت محیط نامیده شده است.

روز جهانی بهداشت محیط، همواره یادآور تلاش های شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند. اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به اداره سلامت محیط و کار دانشکده اساتید گرامی ،دانشجویان عزیز و همکاران فعال در این حوزه در دانشکده علوم پزشکی خلخال ، توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.
                                                                                  دکتر محمد مهرتک
                                                                     ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال