برگزاری مانور آمادگی در حوادث ترافیکی با مصدومین بالا در دانشکده علوم پزشکی خلخال

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۳ کد : ۳۸۰۱ اخبار دانشکده

مانور آمادگی در حوادث ترافیکی  با مصدومین بالا به منظور بررسی آمادگی انتقال و پذیرش مصدومین حوادث غیرمترقبه و حوادث جاده ای با حضور اداره حوادث و فوریت های پزشکی ، مرکز آموزشی و درمانی امام ره خلخال  یکشنبه ۱۶ ابان ماه سال جاری برگزار گردید.در این مانور که با حضور ۶ دستگاه آمبولانس  انجام شد تعدادی مصدوم فرضی به مرکز آموزشی و درمانی امام ره  خلخال منتقل گردیدند و پس ازپذیرش وگرفتن شرح حال، به منظور انجام اقدامات درمانی ومراقبت های لازم توسط متخصصین طب اورژانس ، پزشکان و کادر درمانی به بخش های اتفاقات، احیاء ،اتاق عمل و... انتقال یافتند.