بازدید از بیمارستان صحرایی شهید بدخش

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۸۰۶ اخبار دانشکده
بازدید ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال به همراه جانشین سپاه استان اردبیل و امام جمعه شاهرود از بیمارستان صحرایی بدخش
بازدید از بیمارستان صحرایی شهید بدخش

این بیمارستان با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان اردبیل با دانشکده علوم پزشکی خلخال در روستای شال بخش شاهرود احداث شده است. هدف از راه اندازی بیمارستان صحرایی شهید شعبانعلی بدخش حفظ آمادگی در مواقع بحران و خدمت رسانی به مردم محروم منطقه است، همچنین دکتر مهرتک اظهار کرد که از دیگر اهداف استقرار این بیمارستان تقویت و حفظ روحیه ایثار و فداکاری و نوع‌دوستی و دسترسی آسان و کم‌هزینه مردم مناطق محروم به خدمات پزشکی است. همچنین از جمله خدمات درمانی این بیمارستان متخصص ارتوپد، متخصص زنان، متخصص طب اورژانس، روانشناس، دندانپزشک، متخصص مغز و اعصاب، پزشک عمومی، واکسیناسیون کرونا، اطفال، سرم درمانی و خدمات دارویی می باشد.

در همین راستا دکتر مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال به اتفاق سرهنگ عبدی جانشین سپاه استان اردبیل و حجت الاسلام شیر علیپور امام جمعه محترم شاهرود و با حضور خانم دکتر هاشم پور معاونت بهداشتی دانشکده در تاریخ ۱ آذر ماه ۱۴۰۰ ضمن بازدید از بیمارستان صحرایی شهید شعبانعلی بدخش، از نزدیک در جریان ارائه خدمات به مراجعه کنندگان قرار گرفته و از خدمات و تلاش های مجاهدانه کادر درمان قدردانی کردند.