جلسه کمیته صیانت از جمعیت با محوریت جوانی جمعیت و حمایت از خانواده

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۳۸۰۷ اخبار دانشکده
جلسه کمیته صیانت از جمعیت با محوریت جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با حضور فرماندار شهرستان خلخال و ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال و اعضای مرتبط با صیانت از جمعیت در تاریخ ۳ آذر ماه ۱۴۰۰ در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردید.
جلسه کمیته صیانت از جمعیت با محوریت جوانی جمعیت و حمایت از خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده مسئول واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشکده گفت: در این جلسه شاخص هایی نظیر سالخوردگی جمعیت، عوامل کاهش نرخ باروری، مشکلات تک فرزندی و سنین ازدواج به موقع و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 در ادامه نیز دکتر مهرتک ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال افزود: با توجه به کاهش موالید وازدواج و افزایش طلاق در سالهای اخیر، برای صیانت از جمعیت و افزایش موالید، ضروری است همه دستگاهها و ادارات کلیدی شهرستان برای تحقق این برنامه همکاری لازم را با یکدیگر داشته باشند و اقدامات جدی و فوری در این زمینه انجام شود.
وی اضافه کرد: دانشکده علوم پزشکی خلخال به عنوان متولی حمایت از فرزند آوری و صیانت از جمعیت تمامی تلاش خود را در جهت این امر ایفا خواهد کرد و به عنوان مشاور در کنار همه ادارات و نهادهای شهرستان اعلام آمادگی می‌کند.