مراسم تجلیل از دست اندرکاران واکسیناسیون کرونا

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۳۸۰۸ اخبار دانشکده
مراسم تجلیل از دست اندرکاران واکسیناسیون کرونا به مناسبت دستیابی به پوشش ایمن سازی کامل بالای ۷۵ درصد توسط دانشکده علوم پزشکی خلخال و با حضور فرماندار شهرستان خلخال، ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال، معاونت بهداشتی دانشکده، فرمانده سپاه ناحیه خلخال و جمعی از مدیران و رؤسای ادارات در مورخ ۶ آذر ماه ۱۴۰۰ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده: دکتر مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال ضمن تقدیر و تشکر از مدافعین سلامت و همکاری سازمان ها و واحدهای مختلف که در مدیریت بیماری و واکسیناسیون کرونا نقش داشتند اظهار داشتند که دانشکده علوم پزشکی خلخال همواره در سطح کشور جز اولین ها و پیشتازان در زمینه مدیریت و واکسیناسیون ویروس کرونا بوده و هم اکنون نیز این شهرستان در وضعیت آبی رنگ بندی کرونا قرار دارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۲۴۳۶۰ دز واکسن کرونا در شهرستان خلخال تزریق شده است که سهم دز اول ۹۸ درصد و دز دوم ۷۸ درصد می‌باشد، ایشان با اشاره به اینکه پایگاه های واکسیناسیون همچنان آماده خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان می باشد، افزودند کسانی که حداقل ۴ ماه از دریافت دز دومشان گذشته باشد می‌توانند برای دریافت دز سوم به پایگاه های واکسیناسیون مراجعه نمایند.
در همین راستا نیز خانم دکتر هاشم پور معاونت بهداشتی دانشکده افزود: برگزاری این مراسم مصادف با روز جهانی داوطلب بوده که لازم می‌دانم از مشارکت‌های داوطلبانه مردم و تلاش تمامی نیروهای داوطلب حوزه سلامت از جمله نیروهای داوطلب هلال احمر و نیروهای داوطلب بسیج تقدیر و تشکر نمایم.

گفتنی است در پایان این مراسم از عوامل و دست اندرکاران مدیریت و واکسیناسیون کرونا و نیروهای داوطلب بسیج و هلال احمر با تقدیم لوح سپاس تقدیر و قدردانی به‌عمل آمد.