پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز پرستار

۱۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۳۸۱۵ اخبار دانشکده
به مناسبت فرارسیدن ، ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ،دکتر محمد مهرتک رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:
پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد، هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا است . پرستاری تنها مراقبت از مرز حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی است. پرستاران و سایر رشته های وابسته نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند و یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب کبری (س) بعنوان روز پرستار و به منظور قدردانی از تلاش و کوشش و تکریم این عزیزان نمی توان یافت.
اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
                                                                دکتر محمد مهرتک
                                                    رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال