مراسم تجلیل از پرستاران شهرستان خلخال

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۸۱۶ اخبار دانشکده
مراسم گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران شهرستان خلخال روز شنبه ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۰ با حضور امام جمعه شهرستان، نماینده مجلس کوثر و خلخال، فرماندار شهرستان، رئیس دانشکده، جمعی از مسئولین شهرستانی، مدیران ستادی و پرستاران نمونه برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال در ابتدای مراسم در تجلیل از پرستاران گفت: روز پرستار بهانه‌ای برای توجه به مشکلات و دغدغه های پرستاران این فرشتگان سپیدپوش سلامت است که با وجود خستگی ناشی از کار بی وقفه و زخم‌های فراوان بر روحشان همچنان با جان و دل از بیماران پرستاری و مراقبت می‌کنند.
دکتر مهرتک در ادامه نیز بار دیگر ولادت با سعادت حضرت زینب (س) را گرامی داشت و افزود: امیدواریم که این مراسمات باعث انگیزه و توان بیشتر همکاران در این گروه مقدس شود. وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پرستاران تصریح کرد در این روزگار سخت پرستاری شغل طاقت فرسایی است و ارائه خدمات به صورت شبانه روزی امری جهادی و مهم است
.

در ادامه مراسم نیز امام جمعه، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان به ایراد سخنرانی پرداختند و در پایان این مراسم نیز با تقدیم لوح سپاس به پرستاران نمونه از زحمات این قشر زحمتکش و پرتلاش تقدیر و تشکر به عمل آمد
.