برپایی ایستگاه سلامت و اجرای برنامه در نماز جمعه شهرستان خلخال

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۷ کد : ۳۸۱۸ اخبار دانشکده
به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ایستگاه سلامت و غرفه عکس به همت معاونت بهداشتی دانشکده و کانون جهادی شهر خلخال در محل برگزاری نماز جمعه شهرستان خلخال برگزار شد.
برپایی ایستگاه سلامت و اجرای برنامه در نماز جمعه شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ایستگاه سلامت توسط کانون جهادی دانشکده با برگزاری غرفه عکس از فعالیت معاونت بهداشتی در واکسیناسیون و مبارزه با کرونا و ارائه پایش قند خون، پایش فشار خون، مشاوره و واکسیناسیون دوز دوم و سوم به همراه آموزش های لازم به نمازگزاران در مصلی شهر خلخال برگزار شد.
به مناسبت همزمانی روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با مراسم نماز جمعه تلاوت قرآن توسط همکاران پرستار اجرا گردید. در ادامه نیز تعدادی از پرستاران، کارشناسان بهداشت و فوریت ها توسط امام جمعه محترم شهرستان، رئیس سپاه شهرستان و رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند.