پیام ریاست دانشکده به مناسبت سالگرد حماسه ۹ دی

۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۰ کد : ۳۸۳۰ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ دکتر مهرتک ریاست دانشکده علوم پزشکی خلخال در پیامی دوازدهمین سالگرد حماسه نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نهم دی ماه یادآور حرکت حماسی و سرشار از بصیرت ملت ایران در راستای تجدید میثاق با ولایت و دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. ملت ایران اسلامی در ۹ دی سال ۸۸ اوج بصیرت انقلابی خود را در میثاق با ولایت به نمایش گذاشت و بار دیگر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی را ثابت نمود.

نهم دی ماه امسال که در آستانه دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و جمعی از یاران وفادارش  که مصادف با ایام فاطمیه (س) است با واکاوی سیره و منش آنان در می‌یابیم که ولایت مداری در مکتبشان موج می‌زند و نمونه بارز پرورش در مکتب ولایت و اطاعت پذیری از نائب امام زمان خویش بودند. وحدت، همدلی، یکپارچگی و تبعیت از ولایت فقیه، رمز موفقیت ملت ایران است و کشورمان توانسته با تکیه بر این اصول بنیادین به قله‌های موفقیت و سربلندی برسد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران در مقاطع مختلف پایبندی خود به ارزش‌های انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران را ثابت نموده و همواره با بصیرت خود، توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت سال روز یوم‌الله ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، بر خود وظیفه می‌دانم فرا رسیدن این روز را خدمت تمامی مردم فهیم و ولایت‌مدار ایران اسلامی بخصوص خانواده دانشکده علوم پزشکی خلخال تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و توفیق روزافزون این عزیزان را از درگاه ایزد منان مسئلت ‌دارم.

دکتر محمد مهرتک

رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال