جشنواره دمنوش وشربت های خانگی

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۸۳۷ اخبار دانشکده
به مناسبت ایام مبارک دهه فجر وبسیج ملی تغذیه واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان خلخال با همکاری امور بانوان فرمانداری درنظر دارد جشنواره ای تحت عنوان جشنواره دم نوش ، شربت ونوشیدنی های خانگی برگزار نماید.

*  افراد علاقه مند می توانند با انتخاب دم نوش وشربت ونوشیدنی های خانگی  ، در برنامه شرکت نمایند .
* شرکت کنندگان ، فلاکس ، لیوان شیشه ای ، لیوان یکبار مصرف کاغذی ونمونه مواد اولیه به همراه داشته باشند .
* زمان ثبت نامه :
لغایت 1400/11/12 (ساعت 9 صبح تا 12 ظهر)
* برای ثبت نام با شماره تلفن  32426803 تماس حاصل نموده ویا در لینک ذیل ثبت نام شود .

لینک ثبت نام (کلیک نمائید) اتمام ثبت نام 1400/11/13
*محل برگزاری  : سالن ارشاد
*زمان برگزاری : روز پنجشنبه 1400/11/14

برگزار کنندگان :
*واحد امور بانوان فرمانداری
*بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشکده

از  شرکت کنندگان برگزیده به رسم یادبود تقدیر به عمل خواهد آمد .