جلسه فعالسازی، هماهنگی و مشارکت سمن ها در ارتقا سلامت جامعه

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۰ کد : ۳۸۸۶ اخبار دانشکده
جلسه فعالسازی، هماهنگی و مشارکت سمن ها در ارتقا سلامت جامعه به مناسبت هفته سلامت با شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور ریاست محترم دانشکده، خیرین و سمن های شهرستان خلخال برگزار گردید.
جلسه فعالسازی، هماهنگی و مشارکت سمن ها در ارتقا سلامت جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ دکتر عمران خسروی در این جلسه با بیان اینکه بیماری های قلبی و عروقی عامل اول مرگ میر در ایران محسوب می‌شود افزود: چاقی، اضافه وزن، چربی بالا، قند خون بالا، فشار خون بالا، بیماری‌های متابولیکی  وتنفسی از جمله بیماریهای غیر واگیردار قلبی و عرقی امروزی جامعه ما محسوب می‌شوند که به علت عدم رعایت تغذیه سالم، مصرف دخانیات و کم تحرکی بر افراد عارض می شود.
وی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی بهداشت وسلامت، (سلامت ما سلامت سیاره ما ) از سوی سازمان جهانی بهداشت انتخاب شده است، اظهار کرد: براساس تعهد داده شده از سوی همه کشورهای جهان از جمله ایران تا سال ۲۰۲۵ باید امار ابتلا به بیماری‌های غیرواگیردار قلبی و عروقی ۲۵ درصد کاهش یابد.
دکتر خسروی ادامه داد: برای دست‌یابی به این هدف و اجرای تعهد خود در قبال کاهش آمار بیماران قلبی وعروقی نیازمند همکاری مردم، رعایت تغذیه همراه با فعالیت روزانه حداقل ۲۰ الی ۳۰ دقیقه افراد هستیم.
رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خلخال ترویج فرهنگ و عادت بد غذایی، بویژه مصرف بی‌رویه نمک را از جمله عوامل ابتلا به بیماری‌های غیرواگیردار قلبی و تنفسی فشار خون بالا در این شهرستان دانست و گفت: برای پرهیز از ابتلا به این بیماری تغییر عادت و کاهش مصرف نمک به عنوان سم سفید در بین اقشار مختلف ضروری است.
در ادامه جلسه نیز موسسات خیریه و سمن ها به گزارش عملکرد خود در حوزه سلامت پرداخته و در پایان از تمامی موسسات خیریه، کانون سلامت محلات و سمن ها با اهدای لوح سپاس، تقدیر و تشکر بعمل آمد.
گفتنی است در حال حاضر بیش از ۲۰ موسسه و سازمان مردم نهاد در خلخال وجود دارد که در تمامی زمینه‌ها از جمله حوزه سلامت فعالیت دارند.