بازدید ریاست دانشکده از موسسه خیریه و توان بخشی مهرآفرین خلخال

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۵ کد : ۳۸۸۸ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر عمران خسروی ریاست محترم دانشکده، دکتر زهرا هاشم پور معاونت محترم بهداشتی دانشکده و جمعی از مسئولین به مناسبت هفته سلامت از موسسه خیریه نگهداری و توان بخشی ذهنی مونث بالای ۱۴ سال مهرآفرین خلخال در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بازدید نمودند.
بازدید ریاست دانشکده از موسسه خیریه و توان بخشی مهرآفرین خلخال

در حاشیه این دیدار دکتر خسروی ضمن بازدید از بخش های مختلف این موسسه، گفت: در این مرکز کارکنان و همه دست اندرکاران در امر خدمت رسانی به این عزیزان به نحو احسن کارشان را انجام می دهند که می تواند برای ما یک درس بزرگ باشد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال بیان داشت: نظافت و پاکیزگی بخش ها و تخت ها و همچنین صمیمیت کارکنان با این عزیزان از نکات قوت این موسسه می باشد که می تواند الگویی مناسب برای بقیه دست اندرکاران این گونه موسسه ها باشد.
وی ادامه داد: تمامی خدمات درمانی و دارویی این عزیزان توسط دانشکده علوم پزشکی خلخال با پیگیری معاونت درمان و مدیریت غذا و دارو بصورت مطلوب ارائه خواهد شد و از هیچ کوششی در راه خدمت به این عزیزان دریغ نخواهد شد.

در پایان این دیدار به پاس تلاش‌های مجدانه و زحمات بی دریغ کارکنان این مجموعه با اهدای کارت هدیه تقدیر و تشکر بعمل آمد.