دیدار ریاست دانشکده با رئیس و دادستان دادگستری شهرستان خلخال

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۱ کد : ۳۸۹۷ اخبار دانشکده
همزمان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی با رئیس و دادستان محترم دادگستری شهرستان خلخال دیدار کردند.
دیدار ریاست دانشکده با رئیس و دادستان دادگستری شهرستان خلخال

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال، همزمان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه امروز سه شنبه ۷ تیر ۱۴۰۱ دکتر عمران خسروی رئیس دانشکده به همراه اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی با دادستان و رئیس دادگستری شهرستان خلخال دیدار کردند.
دکتر خسروی در ابتدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهید آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای ایشان و هم چنین تبریک هفته قوه قضائیه به شرح گزارشی از نیازمندی ها و ظرفیت های موجود حوزه سلامت و برنامه های پیش رو پرداختند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال اولویت های حوزه سلامت شهرستان در سال ۱۴۰۱ را توسعه اورژانس جدید و آموزشی شدن بیمارستان امام (ره) خلخال، احداث خوابگاه دانشجویی و راه اندازی و نصب دستگاه‌ های تشخیصی از جمله سی تی اسکن عنوان کرد.
در ادامه دکتر هاشم پور معاونت محترم بهداشتی، دکتر رضاخانی معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و دانشجویی، دکتر کاظمی مدیر محترم غذا و دارو، خانم عبدی مسئول محترم بازرسی و شکایات و آقای اعلایی مسئول محترم حراست دانشکده به شرح روند ارائه خدمات و اولویت ها در واحدهای خود پرداختند.  آقای نباتی رئیس دادگستری شهرستان خلخال نیز در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات مدافعان سلامت در دوران کرونا اظهار داشت: در زمان اعمال محدودیتهای کرونایی بر اساس ضرورت تعامل بین بخشی خوبی با دانشکده صورت گرفت که این موضوع در راستای حفظ سلامت مردم همواره در دستور کار قرار خواهد داشت.
آقای جعفری دادستان شهرستان نیز در این دیدار اظهار داشت: اقدامات حوزه بهداشت و درمان در مدیریت بیماری کرونا قابل تقدیر است، کادر بهداشت و درمان زحمات طاقت فرسائی در روزهای مقابله با کرونا متحمل شدند، اقدامات جهادی شما بر کسی پوشیده نیست و در این راه سلامت خود و خانواده را در خطر انداختند اما در نجات جان انسانها کوتاهی نکردند.
وی افزود: قدردانی از زحمات کادر بهداشت و درمان در مقابله با کرونا از سوی مقام معظم رهبری و رضایتمندی ایشان در این راستا بالاترین اجر برای زحمات شما عزیزان است.