دیدار نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس و رئیس دانشکده با مقام عالی وزارت

۰۹ تیر ۱۴۰۱ | ۲۳:۳۳ کد : ۳۸۹۸ اخبار دانشکده
دیدار نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس و رئیس دانشکده  با مقام عالی وزارت

دکتر نظری نماینده محترم مردم خلخال و کوثر در مجلس و دکتر خسروی رئیس محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال روز دوشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۱ با دکتر عین الهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و پیرامون مسائل فراروی حوزه سلامت گفتگو کردند که دستورات ارزشمندی از وزیر برای حوزه سلامت اخذ شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال با اعلام این خبر گفت: در این دیدار ضمن تشریح چالش های حوزه سلامت و نیازمندهای شهرستان خلخال، خواستار همکاری مقام عالی وزارت در جهت پیشبرد اهداف این دانشکده شدیم و همچنین گزارشی از وضعیت دانشکده و نیازهای مربوطه ارائه شد، که خوشبختانه با رایزنی‌های انجام شده و حمایت‌های ارزنده دکتر نظری نماینده محترم مردم بصیر شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی دستورات خوبی برای دانشکده علوم پزشکی خلخال صادر شد.

دکتر خسروی مهمترین دستاوردهای این دیدار را به این شرح اعلام کرد:
۱. اخذ دستور مساعد وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تاسیس ساختمان ستادی فوریت پیش بیمارستانی
۲. اخذ دستور مساعد وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت خرید یک دستگاه آمبولانس کمک دار
۳. اخذ دستور مساعد وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت توسعه اورژانس فاز اول
۴. اخذ دستور مساعد وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت اقامتگاه پزشکان متخصص در مناطق محروم
۵. اخذ نظر مساعد وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تجهیز سالن کنفرانس، تجهیز مرکز آزمون الکترونیکی، خوابگاه و سلف سرویس

دکتر خسروی در پایان از مساعدت مقام عالی وزارت و معاونین ایشان و حمایت‌های ارزشمند دکتر نظری نماینده محترم مردم بصیر شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.
 گفتنی است در این دیدار وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت رفع یاکاهش چالش های حوزه سلامت  تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی خلخال قول مساعدت های بعدی را نیز دادند.