پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز پزشک

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۳۹۱۲ اخبار دانشکده
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال طی پیامی با تبریک روز پزشک از تلاش ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان قدردانی کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده، متن پیام دکتر خسروی به شرح زیر است:

به نام خدا
یکم شهریور ماه، زادروز طبیب بزرگ و نامدار ایرانی، حکیم ابوعلی سینا به نام روز پزشک نام گرفت تا با گرامیداشت یاد و نام این اندیشمند فرزانه از خدمات ارزشمند پزشکان ایران زمین قدردانی شود.
پزشکانی که  برای سلامت و نجات جان هم نوع به سوگند و عهد با خدای متعال وفادار هستند و از هیچ کوششی دریغ ندارند،  بویژه در این ایام که ویروس منحوس کرونا شرایطی سخت تر را برای همه پزشکان و مدافعان سلامت ایجاد کرده است.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت. به مناسبت روز پزشک از تلاش‌ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان عزیزی که در منطقه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی خلخال،  متعهدانه برای سلامت مردم تلاش می‌کنند قدردانی می نمایم.
بی شک رضایت خدا بالاترین پاداش برای این تلاش ارزشمند است که بواسطه دعای خیر مردم حاصل می‌شود.
رضایت خداوند و سلامت و توفیق روز افزون شما از درگاه خدای مهربان خواهانم.

دکتر عمران خسروی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال