برگزاری سومین دوره تربیت همیار اورژانس

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۸ کد : ۳۹۱۴ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی خلخال و براساس دستور العمل اورژانس کشور و در راستای تقویت آموزش های همگانی در سطح جامعه ،تعدادی از نیرو های علاقمند به امداد و کمک های اولیه در این دوره شرکت و آموزش های لازم را فرا گرفتند.

رئیس مرکز فوریت های پزشکی با اشاره به برگزاری سومین طرح اورژانس یار و همیار اورژانس در شهرستان گفت:تاکنون طی سه مرحله 120 نفر در این طرح شرکت کرده اند و از این 120 نفر تعداد 103 نفر خانم و 17 نفر آقا بوده است.
به گفته داود عباسی هدف از این دوره آشنایی بیشتر عموم مردم با اقدامات اورژانسی در مواقع نیاز و افزایش آگاهی عمومی در خصوص مواجهه با بیماران بد حال و اورژانسی بود.ثبت نام در این دوره رایگان و حضور برای عموم آزاد بود.

آیین اختتامیه سومین دوره تربیت همیار اورژانس در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشکده علوم پزشکی خلخال و با حضور معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشکده برگزار شد.

گفتنی است در پایان این مراسم از نفرات برتر دوره با اهدای جوایز و لوح تقدیر به عمل آمد.