پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت هفته دولت

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۶ کد : ۳۹۱۵ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی دانشکده ، دکتر خسروی رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال با ارسال پیامی، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:
تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری ها و از خود گذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است. هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری، شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر است.
بی شک همه ما می بایست با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و با بهره گیری از رفتار این شهیدان عزیز و تلاش و کوشش در راه تعالی میهن اسلامی و در راستای تحقق اهداف دولت و نظام بسته به ماموریت مان که ارتقاء سطح سلامت مردم و اجرای برنامه تحول سلامت و همچنین الگوی چشم انداز بیست ساله کشور است، گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه در حیطه سلامت، علم و دانش و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم آوریم.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به همه دولت مردان و کارکنان خدوم و متعهد، به ویژه اساتید ارجمند، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان خلخال تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان، از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر عمران خسروی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال