اعزام تیم فوریت های پزشکی خلخال به مراسم اربعین

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۱ کد : ۳۹۱۹ اخبار دانشکده
مراسم بدرقه تیم فوریت های پزشکی اعزامی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی خلخال صبح شنبه ۱۲ شهریور در مرکز اورژانس انجام شد.
اعزام تیم فوریت های پزشکی خلخال به مراسم اربعین

به گزارش روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی خلخال در این مراسم که با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال و معاونین بهداشتی و توسعه مدیریت و منابع و پرسنل اورژانس همراه بود ؛تیم اورژانس این مرکز جهت پوشش امداد ایام سوگواری اربعین حسینی به مرز خسروی اعزام شدند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال دکتر خسروی با آرزوی موفقیت و سلامتی برای کاروان اعزامی،خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی را افتخار بزرگی دانست و از تلاش های پرسنل اورژانس خلخال تقدیر و تشکر کرد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خلخال بیان کرد:تیم اورژانس خلخال با 2 تکنسین و یک دستگاه آمبولانس اسپرینتر در مرز خسروی تحت فرماندهی اورژانس کرمانشاه فعالیت خواهد نمود و زمان برگشت نیز پس از پایان مراسم اربعین و با تصمیم اورژانس کشور خواهد بود.

عباسی ادامه داد:تمام واحد های اعزامی مجهز به تجهیزات و دارو و ملزومات پزشکی به میزان کافی هستند و به صورت شبانه روزی در خدمت زائرین عزیز اباعبدا.. الحسین خواهند بود.