پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۹۳۱ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال؛ دکتر عمران خسروی رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

در این پیام آمده است:
پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی‌مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.
امروز فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت توانسته ایران اسلامی را از گزند کینه توزی های استکبار جهانی مصون نگاه داشته و راه تعالی و پیشرفت جامعه به سمت اهداف والای نظام مقدس جمهوری سلامی را هموار سازد. زیباترین فصل این فرهنگ، خالقان این حماسه عظیم هستند که با صلابت اراده و نور ایمان، رهنورد راه مقدّسی شدند که امروزه مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با بیماری کروناویروس مسیر ایثار و ازخودگذشتگی این عزیزان را ادامه دادند و برای حفظ و ارتقای سطح سلامتی مردم شریف ایران جهاد کردند.
ایثار و فداکاری مدافعان سلامت در این ایام، یاد و خاطره دوران دفاع مقدس را زنده نموده و مسیری برای آیندگان گشود که فرزندمان با الهام گرفتن از این اقدامات زیبا در مسیر اسلام عزیز گام بردارند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و دلاور مردی‌های تمامی شهیدان گرانقدر، رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و آزادگان؛ بدین‌وسیله مراتب تهنیت و تبریک خویش را به مناسبت این ایام غرور آفرین ابراز نموده و از خداوند متعال سربلندی ایران اسلامی و توفیقات روز افزون مردم شریف شهرستان خلخال به ویژه رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و آزادگان دانشکده علوم پزشکی خلخال را در پرتو منویات رهبر عظیم الشان انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) مسئلت می نمائیم.
                                                                                         دکتر عمران خسروی
                                                                                رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال