واگذاری مسئولیت کارگروه مدیریت جامع کیفیت در آموزش علوم پزشکی به دانشکده

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۶ کد : ۳۹۴۲ اخبار دانشکده

طی ابلاغی از سوی جناب آقای دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر محترم شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، مسئولیت کارگروه " مدیریت جامع کیفیت در آموزش علوم پزشکی" در کلان منطقه 2 آمایشی به معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی خلخال واگذار شد. این کارگروه یکی از کارگروه های ده گانه "برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی" می باشد که از سال 1400 توسط وزارت بهداشت به معاونت آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است. این برنامه به منظور نیل به اهداف کلان وزارت از جمله گسترش عدالت، حکمرانی پاسخگو، تربیت نیروی انسانی توانمند و متعهد در راستای گره گشایی مشکلات حوزه سلامت، بازنگری و ارائه برنامه‌های آموزشی نوین با رویکرد کارآفرینی، پاسخگویی اجتماعی، سلامت معنوی و همگرائی، دستیابی به مرجعیت علمی و سرآمدی در منطقه، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ارتقای نشاط و خلاقیت در محیط‌های دانشگاهی طرح ریزی شده است.