پیام ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۹۵۲ اخبار دانشکده
رئیس دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان خلخال در پیامی فرارسیدن ۱۷ آبان ماه;روز رادیولوژی; را تبریک گفت.

8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی، به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری گردیده است.
این روز بهانه‌ای برای تقدیر و پاسداشت از خدمات شایسته و احساس مسئولیت و دلسوزی پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها در تشخیص و تسکین آلام بیماران و حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها در نظام سلامت است.
خدمات و تلاشهای این عزیزان به عنوان بخشی از چرخه درمان بیماران، همواره موجب افتخار و مباهات حوزه سلامت و دانشکده علوم پزشکی بوده و قطعاً قدرشناسی عموم جامعه از زحمات و احساس مسئولیت و تکلیف دست اندرکاران این عرصه؛ به این عزیزان انرژی و توان مضاعفتر در جهت خدمت بیشتر به مردم شریف شهرستان خلخال و بیماران خواهد بخشید.
در ایام شیوع بیماری کرونا؛ رسالت کاری زحمتکشان این عرصه افزایش یافته اما در راه خدمت به مردم و بیماران احساس خستگی نداشته‌اند و همواره برای سلامت بیماران، از بیماری کرونا و ابتلای به آن؛ ترس و واهمه‌ای نداشته‌اند و با ایثار و ازخودگذشتگی به جامعه خدمت نموده‌اند که شایسته بالاترین تقدیر است.
اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی؛ از زحمات بی‌دریغ و تلاشهای مجدانه تلاشگران و زحمت‌کشان این عرصه در جهت تحقق سلامت جامعه تقدیر و تشکر می‌نمایم و از خداوند متعال برای آنان زندگی با عزت و همراه با آرامش مسئلت دارم.

دکتر عمران خسروی
                                                                     رییس دانشکده علوم پزشکی خلخال