اطلاعیه ثبت نام در بیمه تکمیلی (فوری و ضروری)

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۰ کد : ۳۹۵۳ اخبار دانشکده

به استحضار همکاران گرامی میرساند بر اساس مناقصه برگزار شده در دانشکده، شرکت بیمه آتیه سازان حافظ بعنوان بیمه گر این دوره انتخاب شده است. مدت قرارداد بیمه تکمیل درمان، یک ساله و از 1401/09/01لغایت 1402/08/30 می باشد.
از متقاضیان محترم درخواست می شود با مطالعه دقیق جدول تعهدات ذیل، یکی از دو طرح (پایه و ویژه) را انتخاب و فرم ثبت نام را حداکثر تا تاریخ 1401/08/27 تکمیل نمایند.لازم به ذکر است جدول تعهدات در طرح پایه متناسب با نیاز همکاران پس از استخراج ضریب خسارت در بخش های مختلف به شرح زیر پیش بینی خواهد شد.
طرح ویژه نیز برای جلب رضایت آن دسته از همکارانی که به دلایل گوناگون نیازمند سقف بیشتری ازتعهدات مالی در بخش های مختلف هستند در نظر گرفته شده است

البته دانشکده مبلغ

%۵۰  ازسهم بیمه کارمند و همسر را تقبل نموده است.

و در ضمن  سایر اعضای خانواده (پدر و مادر ، فرزند) حق بیمه به صورت کامل دریافت می گردد.

بر این اساس مبلغ حق بیمه ماهانه هر یک از بیمه شدگان در طرح پایه4/400/000ریال خواهد
بود که همکار مبلغ 2/200/000 ریال بابت خود و2/200/000 ریال بابت همسر را پرداخت خواهد کرد .)
مبلغ حق بیمه ماهانه هر یک از بیمه شدگان در طرح ویژه 4/600/000ریال می باشد، که همکار دانشکده متناسب با توضیحات فوق (مابه التفاوت طرح پایه) می بایست مبلغ2/300/000 ریال
بابت خود و 2/300/000 ریال بابت  همسر پرداخت نماید.

**جهت ثبت نام ،روی لینک ثبت نام کلیک شود .

** در ضمن بعد تکمیل مشخصات بیمه شده اصلی ،در صورت تمایل برای بیمه افراد تحت پوشش ، مشخصات آنها هم در فرم ثبت نام به صورت  کامل درج گردد .

**مستحضر باشید لیست نهایی برای ارسال به بیمه از طریق همین تکمیل فرم ثبت نام خواهد بود و مسئولیت عدم تکمیل آن بر عهده خود کارمند خواهد بود

لینک ثبت نام(اتمام ثبت نام)

جدول تعهدات