پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۹۶۳ اخبار دانشکده
دانشکده علوم پزشکی خلخال با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال، در متن پیام دکتر عمران خسروی آمده است:
پرستار یعنی واژۀ نام‌آشنای ایثار و گذشت، پرستار یعنی توصیف یک دنیا مهر و محبت، پرستار یعنی لبریز از شوق خدمت، رفتار و منش زینب‌گونه، ترک آسوده طلبی، رفع درد و رنج بیماری‌ و تمامی واژگان زیبایی که در وصف عطوفت و خدمت به همنوع خلاصه می‌شود
.
در دورۀ مقابله با بیماری کرونا پرستاران در خط مقدم دفاع از سلامت مردم ایستادند و شرافت این قشر فداکار قوت قلب مردم شد، بدون تردید ایثار جاودان پرستاران در مقابله با بیماری کرونا و صبوری آنان، در درگاه حضرت حق از والاترین پاداش‌ها بهره‌مند خواهد بود و آحاد ملت قدرشناس ایرانِ عزیز سپاس‌گزار خدمات پرستاران خواهند بود.

سالروز ولادت این بانوی بزرگ زمان مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری و به خصوص جامعه پرستاری دانشکده علوم پزشکی خلخال که در خدمت از بیماران شب و روز نمی شناسند.

اینجانب فرارسیدن این روز را به همۀ پرستاران شریف ایران اسلامی به‌ویژه پرستاران پرتلاش مجموعۀ دانشکده علوم پزشکی خلخال تبریک عرض نموده و سعادت و سلامت این عزیزان را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

دکتر عمران خسروی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال