کسب مجوز تاسیس مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی خلخال

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ کد : ۳۹۶۹ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی خلخال، با استناد به رای صادره در جلسه مورخ 01/09/1401 و بازگشت به نامه شماره 4955/700/د معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با درخواست تاسیس مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی خلخال موافقت به عمل آمد.
معاونت آموزشی، تحقیقات، دانشجویی و فرهنگی دانشکده در این خصوص گفتند: براساس اقدامات صورت گرفته به منظور راه­اندازی مرکزی جهت گسترش فعالیت­های نوآورانه و ایجاد فضای کسب و کارهای نوین و مبتنی بر دانش و اقتصاد دانش بنیان، درخواست تاسیس مرکز رشد و نوآوری تابستان امسال از طرف دانشکده علوم پزشکی خلخال به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال گردید. با تکمیل نیازمندی­های لازم جهت تاسیس مرکز رشد و همچنین انجام بازدید میدانی توسط ارزیابان وزارتخانه و کسب امتیازات لازم، با تاسیس و راه­اندازی مرکز رشد فناوری و نوآوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی خلخال موافقت به عمل آمد. دکتر رضاخانی مقدم در انتها از پیگیر­های به جد جناب آقای دکتر خسروی ریاست محترم دانشکده و تلاش­ها و پیگیری­های شبانه روزی آقای مهندس حیدری عضو هیئت علمی دانشکده به منظور اخذ مجوز تاسیس مرکز رشد تقدیر و تشکر کردند.
اخذ مجوز تاسیس مرکز رشد گامی ارزشمند در راستای گسترش فعالیت­های نوآورانه و فناورانه توسط جامعه علمی و دانشگاهی می­باشد. این موفقیت بزرگ را به جامعه دانشگاهی، اساتید هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خلخال تبریک عرض می­نماییم.