کسب مقام هفتم توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۶ کد : ۳۹۷۱ اخبار دانشکده
کسب مقام هفتم توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خلخال در رتبه بندی عملکرد ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویان سراسر کشور سال ۱۴۰۰

دکتر حمیدرضا اشراقی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نتایج رتبه بندی عملکرد ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی را بر اساس ۳۳ شاخص در سامانه سینا سا «فرابر» اعلام نمود. بر این اساس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خلخال از بین ۶۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در سراسر کشور حائز کسب رتبه هفتم گردید. رتبه بندی عملکرد ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشکی، به منظور حفظ و ارتقاء سطح خدمات ادارت مشاوره و نیز ایجاد فضای انگیزشی و رقابت سازنده این ادارات صورت گرفته است. این موفقیت را به جامعه دانشگاهی، کارمندان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی خلخال تبریک عرض می نمائیم.