انتخاب دکتر باقر حیاتی از هیات علمی دانشکده به عنوان پژوهشگر برتر استان

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۹۷۴ اخبار دانشکده
 به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال؛ بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل ۱۵ آذر ۱۴۰۱ در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل تجلیل شدند.
انتخاب دکتر باقر حیاتی از هیات علمی دانشکده به عنوان پژوهشگر برتر استان

در این جشنواره تعدادی از منتخبان به نمایندگی از حوزه های مختلف به ارائه نظرات خود پرداختند و از منتخبان بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل و یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان تجلیل به عمل آمد.
دکتر باقر حیاتی از دانشکده علوم پزشکی خلخال با کسب رتبه برتر در گروه علوم پزشکی پایه به عنوان پژوهشگر برتر استان اردبیل برگزیده شد.

در همین راستا دکتر عمران خسروی ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی خلخال با ارسال پیامی این موفقیت چشمگیر را به جناب آقای دکتر حیاتی و مجموعه بزرگ دانشکده علوم پزشکی خلخال تبریک گفت.

در متن پیام دکتر خسروی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر باقر حیاتی موفقیت چشمگیر جنابعالی را به عنوان پژوهشگر برتر در حوزه علوم پزشکی در استان اردبیل در جشنواره برگزیدگان پژوهشی استان تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزون شما را در تمام عرصه های زندگی از خداوند متعال خواستارم.