پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز جهانی داوطلب

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۹۷۶ اخبار دانشکده
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال در پیامی فرارسیدن ۱۴ آذرماه مصادف با ۵ دسامبر روزجهانی داوطلب را به یاران همیشگی حوزه سلامت تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:

فرا رسیدن ۱۴ آذر ماه مصادف با ۵ دسامبر، روز جهانی داوطلب را خدمت یاران همیشگی حوزه سلامت که همواره در راه تامین و ارتقای سلامت مردم از هیچ کوششی دریغ نورزیده اند تبریک عرض می نمایم. توجه به برنامه های ارتقای سلامت از ارکان مهم پیشرفت و رشد هر جامعه است و راه گسترش این برنامه تاکید بیشتر بر فعالیت های داوطلبان دارد.
  در بحران همه گیری کرونا نقش بارز و  مشارکت های داوطلبانه مردمی در یاری رسانی به حوزه سلامت در مواردی از جمله: غربالگری، اطلاع رسانی و آموزش های عمومی، واکسیناسیون و اجرای طرح محله محور و خانواده محور شهید عزیز سردار حاج قاسم سلیمانی برای کنترل و کاهش شیوع بیماری کووید ۱۹ بر کسی پوشیده نیست؛ جا دارد از زحمات نیروهای داوطلب حوزه سلامت، نیروهای داوطلب بسیجی، نیروهای داوطلب هلال احمر  و تمام اقشاری که به صورت داوطلبانه همواره حوزه سلامت را در این امر یاری کرده اند، تشکر و قدردانی نمایم.

توفیق روز افزون شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر عمران خسروی
رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال