مراسم تقدیر از ماماهای شاغل در دانشکده

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۴۰۸۰ اخبار دانشکده
به مناسبت روز جهانی ماما، مراسم تقدیر از ماماهای شاغل در دانشکده با حضور دکتر خسروی رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال و معاونین وی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال؛ به مناسبت روز جهانی ماما، مراسم تقدیر از از ماماهای شاغل در دانشکده با حضور دکتر عمران خسروی رئیس دانشکده، دکتر عبداله درگاهی معاون بهداشت، دکتر بابک ببرزاده معاون درمان دکتر داور کاظمی مدیر غذا و دارو، جناب آقای صحبت زاده معاونت توسعه و جمعی از مسئولین و مدیران به همراه ماماهای دانشکده روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شد. رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی ماما، به موضوع جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: افزایش جمعیت و نیروی جوان ارزشمند در هر جامعه ای و در آینده آن کشور بسیار تاثیرگذار است. در کشور ما هم نیز برنامه ریزی های گسترده ای در این زمینه انجام شده و قرارگاه تعالی جمعیت در سطح کشور دایروی جامعه مامایی هم در این زمینه نقش بسزایی دارد. دکتر خسروی در ادامه صحبت‌های خود به نقش حمایتی ماما از مادران باردار و همچنین ترغیب و تشویق خانواده ها به فرزندآوری و جوانی جمعیت را بسیار حائز اهمیت دانست. معاون بهداشتی دانشکده نیز ضمن گرامیداشت هفته ملی سلامت و تبریک روز ماما گفت: گستره‌ فعالیت ماما از سطوح مشاوره و مراقبت های دوران بلوغ، بارداری، زایمان، غربالگری و... است و این امر نشان دهنده اهمیت این حرفه در نظام سلامت کشور است و نام گذاری این روز به نام روز ماما در جهت قدرشناسی و پاسداشت خدمات این قشر زحمت کش و دلسوز می باشد. دکتر درگاهی با بیان اینکه زحمات ایثارگرانه ماماها، نقش مهمی در سلامت مادر و نوزاد و در نتیجه ایجاد امید و نشاط برای خانواده ها و جامعه دارد، افزود: بدون تردید توجه به سخت کوشی توام با مسئولیت شناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بی منت و صادقانه به مردم می اندیشند. در پایان این مراسم نیز با اهدای لوح سپاس و هدایا از ماماهای شاغل در مجموعه دانشکده علوم پزشکی خلخال تشکر و قدردانی شد.