جشنواره غذاهای سنتی، بومی، اقتصادی و خانگی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۴۰۸۵ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۱۷۲
به مناسبت هفته سلامت و با همت واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال، جشنواره غذاهای سنتی، بومی، اقتصادی و خانگی در سالن ورزشی روستای شال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خلخال؛ به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذاهای سنتی، بومی، اقتصادی و خانگی با حضور دکتر خسروی رئیس دانشکده، دکتر درگاهی معاون بهداشتی و جمعی از کارشناسان دانشکده علوم پزشکی خلخال روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری در روستای شال شهرستان خلخال برگزار شد. دکتر خسروی رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال ضمن عرض خوش آمدگویی و تبریک هفته سلامت به حاضرین هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذا و تغذیه سالم، رعایت مسائل بهداشتی، زیست محیطی و توجه به ارزش غذایی و غنی سازی آن بیان نمود. رئیس دانشکده علوم پزشکی خلخال هفته سلامت را فرصتی برای توجه بیشتر به سلامت جسمی و روحی عنوان و خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه و جشنواره غذا تلنگری برای توجه بیشتر به رژیم غذایی و تهیه یک غذای سالم می باشد. دکتر خسروی با تاکید بر لزوم پرهیز از مصرف فست فود ها، استفاده از غذاهای سالم و سنتی را در برنامه غذایی روزانه توصیف کرد و گفت: بانوان نقش مهم و تاثیرگذاری در سلامت خود و خانواده بر عهده دارند و از این رو باید توجه ویژه ای به ترویج تغذیه سالم داشته باشند. گفتنی است این برنامه به همت واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال برگزار شد و با نظر کارشناسان تغذیه به نفرات برتر جشنواره هدایایی اهدا شد.


نظر شما :